Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ringer hela tiden och jag känner mig bara mer ensam


jag vill bara glömma
att du inte är här
men jag kan inte

när du hela tiden ringer och säger
att du snart kommer hem




Fri vers av ekb
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-09-17 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ekb