Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland vill jag bara glömma allt och börja om


bara för att det bästa redan varit

men när jag berättar det
visar du

att det bara blir bättre




Fri vers av ekb
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-17 20:02



Bookmark and Share


    LadyFool
perfekt!
2007-09-17
  > Nästa text
< Föregående

ekb