Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nästa nu

.

Först efteråt kan jag se
hur nedbrytande effekten är
av att träffa dig

Först då förstår jag
att min enda chans
är att bryta med dig

Men i nästa nu
är det lika svårt att vara stark




Fri vers av Mejja
Läst 308 gånger
Publicerad 2005-04-17 17:23



Bookmark and Share


  karenina VIP
känner igen mig så väl.. paradoxen svag/stark, se klara av att göra det som man vet inte är bra för en i längden.
2005-04-21

    carimba
Det är en styrka som kommer, du får mitt hedersord på det. Allt som måste gå det går
2005-04-17

    Bodil Sandberg
En enkel och sann dikt - man är flexibel som människa - överhuvudtaget
2005-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Mejja