Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sena timmar färgar världen svart

Sena timmar färgar världen svart
Försöker andas, men hinner aldrig ikapp
Inlindad i slöja av sorg
Fäktas jag värjlöst längs de Ensammas torg

Har blivit en av Sökarna, en av Vandrarna
En som aldrig hittar hem
Står och stampar grus på samma plats som igår
Vägrar glömma vem jag var
Flyr i hastighet över tvåhundra
Hur kan däcken hålla, det måste dem undra

Gatubelysningen längs vägen
Likt daggdroppar på morgonträden
Ljud för själen i hörlurarna
Funderar över vem som är vem, vem som är jag
Om jag orkar imorgon, om jag lever idag

Gömmer mig i världen
Bland buskar, stenar och snår
Kärleken, är inte värd den
Vill bara att ni ska veta hur jag mår

Det är svårt att visa
När jag själv inte vet
Kanske handlar det bara, om att hitta en plats i det
En plats i denna oändlighet

Minnen i vinden, famlar fortfarande efter dem
Vill inte tappa det jag föddes för
Seek and you shall find, sa hon som söker vägen hem.




Fri vers av Dillan
Läst 205 gånger
Publicerad 2007-10-24 15:57



Bookmark and Share


    Ai
Underbart <33

(tog du mina tankar och satte dom på pappret?)
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Dillan
Dillan