Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Älskling

Vokabulären saknar ord
För kärleken jag känner!

\"Jag älskar dig\"
Känns tomt

Det är så lätt att älska
... blommor, choklad och verser,
idéer, kontroverser,
ditt leende, om någon;
mörkt hav i dina ögon,
där allting börjar och slutar
och hela mig omsluter
med sidenslöjan
som gör att jag blir din.










Fri vers av poetiska stunder
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-17 15:19



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Inte helt Din klass, tycker jag. Därför inte dålig!
Ingvar
2007-09-28

  Freeman
Underbara ord...kärlekens språk behärskar du så fint!
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

poetiska stunder
poetiska stunder