Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordens undergång

När du bedrog mig

... omvandlades mitt hjärta som älskade dig så djupt,
till en stor glaciär,
som nu hotar att översvämma Norden

När du bedrog mig

... omvandlades mitt långa lena hår
till en mörk skog,
där nu trollar och onda häxor bor

När du bedrog mig

....fyllde smärtans tårar
en stor ocean
där det ständigt åskar och blixtrar

När du bedrog mig

...blev mina bröst
två höga istäckta berg
med reptiler och ormar

När du bedrog mig

....kom jordens undergång




Fri vers av poetiska stunder
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-18 19:10



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Återigen en fin, allvarlig dikt. Eventuellt skulle jag kunna tänka mig att sista raden togs bort, trots titeln. Jag tror att dikten hade vunnit än mer på att sluta \"när du bedrog mig\".
Ingvar
2007-09-28

  Freeman
Din poesi talar ett språk som når hjärtat direkt, utan omvägar, utan krusiduller...din smärta väcker så mycket inom mig, att jag måste blunda och andas djupt...innan jag kan gå vidare bland dina dikter.
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

poetiska stunder
poetiska stunder