Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min värld går inte under...

Min värld går inte under
Bara för att du hatar mig.
Ty jag har kärleken som vapen
och jag förlåter dig.

Du rubbar inte mina cirklar
Bara för att du vill förgöra mig.
Ty livet är en dyrbar gåva
och jag står ut med dig.

Och jag blir inte deprimerad
av dina sätt att skrämma mig.
Ty jag har hjärna och förstånd
och genomskådar dig.




Fri vers av poetiska stunder
Läst 405 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-24 09:26



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Fin, sorglig men, än mer, kärleksfull poesi!
Ingvar
2007-09-28

  Freeman
Med kärleken som vapen....du uttrycker dig så otroligt poetiskt, gillar alla dina dikter!
2007-09-28

  charlotte hedendahl
Jättebra!
2007-09-24

  honeyhoney
Bra
Världens undergång är inte nära
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

poetiska stunder
poetiska stunder