Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i tunnaste laget den litterära soppan


men så du skriver
sa hon

i tunnaste laget den litterära soppan
vilse gick du
i din skog av ord och annat oknytt
kvittar lika
om du kryddar med pipparrot
och kärblomster

något borde du väl ha lärt dej
under tiden på poeter

som att en riktig soppa ska vara slurpvänlig
spikslagligt
torsdagligt
förrättsligt

bara så du vet
så är det jag som är såväl huvudrätten
som efterrätten

om du orkar
efter den förrätten

sa hon
mer ett underfundigt leende






Fri vers av Ronny Berk
Läst 526 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2007-11-28 16:55



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
vilse gick du
i din skog av ord


________+++++!!!!!!!!!!!!som jagggg.................
2014-12-13

  i af apa
alltså oknytt är ett underbart ord, du har oknytt i texten... & mellan raderna
2014-08-05

    lory
härligt...
2012-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Never mind the...

Jag menar: vi har ju vår konstnärliga frihet.
2007-12-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Med rätt rätt
går livet lätt
på alla sätt
2007-12-08

    © Birgitta Wäppling VIP
Humoristiskt skriven, välkomponerad lyrik.
Lockar till skratt i all sin underfundighet.
2007-12-04

  Dessie 35
Vilken text ojjoojoo
2007-11-30

    ej medlem längre
Ja vad säger man? Otroligt!
Humor, sensualitet och lyrik. Kan det bli bättre?:)
2007-11-28

  isabel louise
härlig annorlunda soppa..här behövs då ingen efterrätt :)
2007-11-28

  issac.a.m
Gillar din poetiska röst..underbart
2007-11-28

  karenina VIP
härligt kaxig ton, inte utan att man längtar efter efterrätt efter denna skönläsning
2007-11-28

    *Zenobia*
det finns pippar-piller om orken skulle tryta...beställes över Internet...

ditt skrivande är väl inget fel på..men SÅ DU STAVAR OCH STAKAR DIG! ...\"pipparrot\", \"kärblomster\"...det finns kurser i svenska..även för svenskar.. *S* ;))
2007-11-28

    Noomi
en härlig litterär soppa
med attityd..
skön läsning blev det..
2007-11-28

  Madjori
*Skrattar*....Helt underbar text och bara menyn är superb!
2007-11-28

    Nattviol
men så du skriver!

är det någon som inte
är vilse så är det ju du!

humoristiskt poetat, med mycket
allvar bakom...
underfundigt som vanligt
härliga ord.. ´pipparot
och kärblomster´ !!!

vilken kvinna, va!!

men ändå..
´kvittar´
´hur det SKA vara´
kritiken riktad mot..... är
rätt tuff här - innan det
trånande slutet.. mot den
som vill vara ´allt´....

flerbottnad så det förslår!

kram
2007-11-28

  Inkarasilas
Haha kaxig brutta, like it!
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk