Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att längta

Att längta är livets passion

för jag slår an den ton

som gör att kroppen lever

i en kärlekskonsumtion

Med tanken hög och ren

gör jag den erfarenheten

att längta gör mej varm

och levande i livets larm.




Fri vers av mjuk
Läst 452 gånger
Publicerad 2005-04-17 23:35



Bookmark and Share


    Mejja
Detta är poesi ut i fingerspetsarna!
Ja utan längtan vad är livet då?
2006-04-22

  Cattis Rönn
härlig poesi om att längtan är livets passion...jag känner precis som du...Bravoskrivet!
2005-04-18
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk