Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller kanske bara en liten lucka....


Orkar inte bygga en mur

så hög att tvivlet inte kikar in

rosor röda pryder



har tänkt att göra fönster

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Catrin
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-09-18 10:57



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Det räcker så väl med en liten lucka, att andas genom. Eller riv muren!!
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin