Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsträd

En tvinande gren på trädet som saknar sin skugga
Ville vara men fångade inte solen
Det ensamma lövet dalar
Till slut slår hösten till

I dimman söker den vilsne
Ett träd han är
Har glömt sina rötter
Har ingenstans att gå

Vintern dvalar sjunger viskande toner
Sorg och elände
Skall vara förbi med fåglars kvitter
Men sången hörs ej längre lika tydligt
Och bara när nya frön sås
Kan livet återuppstå




Fri vers av tobbA
Läst 553 gånger
Publicerad 2007-09-18 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tobbA