Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjockisfågeln

En liten fågel
På en gren så stor och stark
Föll för han var tung




Bunden vers (Haiku) av tobbA
Läst 471 gånger
Publicerad 2007-09-18 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tobbA