Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tonårsuppror

Hon var en välartad hemmaflicka i tonåren som spelade flöjt och gick i pryda kläder.


Hon hade långt hår.


Hennes föräldrar var lugna och ömsinta hade bra jobb.


Plötsligt rakade hon av sig håret på halva huvudet.


Gick med i militanta veganer.


Föräldrarna blev helt vettskrämda.


DET KALLAR JAG FÖR TONÅRSUPPROR!




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-18 17:23



Bookmark and Share


    Maria Malm
Japp! Detta uppror kan inte missas!
2007-09-30

  Stardust VIP
Jovars, ett uppror som heter duga! men som sårbar förälder tycker jag att krav på förhöjd månadspeng hade räckt! =)
2007-09-25

  Inkarasilas
Heja bruden!
Uppror är sunt för att våga bli vuxen,
kul text!
2007-09-25

  aftermath
tonårsuppror är ett hälsotecken
2007-09-24

  katt.inc
Det kallar jag också för ett rejält tonårsuppror. Väl beskrivet.
2007-09-21

  Lillasyster F
Wow, det var ett uppror det!
Som förälder hade jag nog också blivit lite vettskrämd av det agerandet - men det är väl det som är meningen med tonårsuppror?
2007-09-19

    Nebula
Hehe :) tonårsuppror ja..
Kände igenom mig lite, jag rakade av håret från halva huvudet men militant vegan blev jag inte, jag bara pratade påhittade språk och skrämde livet ur folk genom att väsa under trappor. Hehe :)
2007-09-19

  sockerspöket
det håller jag med om!
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin