Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yin och Yang


Jag sväljer
med hull och hår
hinner inte ta bort det jag inte vill ha

Lusten så stark
lovar förföriskt förlösning
och driver mig till vansinne

Fick jag det jag ville?

Av den utlovade njutningen
finns endast äckelkänslan kvar

Det måste finnas ett annat sätt!
Det finns ett annat sätt!


Tar emot livet och älskar mig själv



Vila och vilja




Fri vers av livsdans
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-18 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans