Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara enkla saker

 

jag behöver

att andas djup

långt efter ytan

faller jag ett ensamt barn.

Det är du som gör mig rörd

bedövande och lätt rar

men bara med ett problem ,du är nästan för bra,

därför ska  ingen mer behöva var som jag

 


 

 




Övriga genrer av daniele
Läst 180 gånger
Publicerad 2007-09-18 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele