Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någon sa till mig ..

jag kastar mina kläder
snabbt sveper jag in mina händer
mellan mina armarhålor
och står still i mitt badkar
med vatten upp till fötterna
och ser ut genom vårt lilla fönster mot
lekplatsens starka nyans

jag förvånas allt snabbare
med det iskalla karet
och hur mina betydelsefulla ord
som stått stilla
en längre stund
kan som du
bli förvirrad
helt tom
verka så snäll
och dum




Fri vers av daniele
Läst 479 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-29 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele