Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

först till sist har jag slutit mig om en ring



-Det gångna som sanningens rädsla har medfört
har jag längre undrat vart ljuset i tunnel kom ifrån
men med tiden svalkar jag min kind i historian
för åt en dag som skall komma bli min sista




Fri vers av daniele
Läst 499 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-31 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele