Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemligheter




-när kvällen ska infinna sig bland trädens kalla dans
somnar jag lättare till fåglarnas stirrande i trans,
i ilskan att beundra dig medvetet faller jag lätt framåtlutande
när sanningen ska spridas, jag föraktar dig med orden jag lärt,
jag somnar när tiden läkt .




Fri vers av daniele
Läst 494 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-31 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele