Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekssorg och glädje


Först sökande nyfikenhet

sedan spänning

sedan allvar och prövning

sedan erkännande

sedan öppenhet, sårbarhet, ömhet och rädsla

sedan längtan och hopp

sedan smygande insikt

sedan frustration

sedan ilska

FAN!!!

sedan acceptans

...tårar...

klara vackra tårar rullar ner för mina kinder, stilla droppar som rinner genom min kropp och renar mitt sinne

sedan mjukhet och sårbarheten den milda

sedan kärleken...jag finns...

här

nu

sedan nyfikenhet...




Fri vers av livsdans
Läst 313 gånger
Publicerad 2007-09-18 20:34



Bookmark and Share


    eva m h
Livsdans var ju ditt namn!
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans