Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprängande tyst i väntan på besked


Jag sitter nära,
nära kyrkan.
För vi måste alla
hämta kraft
någonstans.

Ryggen emot
vill inte se
solen i ögonen
svag musik
spränger sönder

Väntan på besked
sakta vibrationer
växer sig stora
näringen heter
rädsla.

Det är nära nu
riktigt nära
akta dig
innan det spränger
även ditt hjärta.




Fri vers av Svartochvitt
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-18 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svartochvitt
Svartochvitt