Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag vore en bra dag för dig att lära dig spinna


Det sägs att katter har nio liv

du förbrukade nog några

den där dagen för länge

sedan då du föll tolv meter ner

landade på alla fyra och

bröt fler ben i kroppen

än jag kan namnen på

Idag förbrukades ett till

men om du kurar ihop dig

i min famn så finns det

ett nytt att hämta i mitt

innersta rum

Så spinn älskling
spinn




Övriga genrer av Catrin
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-19 22:29



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Oh fyj fasen spinner så det dånar här,
läckert läckert!
2007-09-24

  Maria Zena Viklund
en ljuvlig dikt, spinner av vällust!
2007-09-19

  Jan Linderoth
Jag lovar, nu är det verkligen dags att spinna! Om din dikt säger jag bara prrrrrrrrrr
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin