Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägg märke till mig.

Lägg märke till mig, ta min hand.
Varför är vi främlingar
När vår vänskap är så stark.

Varje gång jag försöker flyga så faller jag.
Utan vingar känner jag mig så liten.
Varje gång jag är ledsen ser jag ditt leende.
Jag tror jag behöver dig.

Vad har jag gjort.
Jag må ha gjort mina misstag
Men snälla förlåt mig.
Min svaghet har kostat dig smärta.

Varje gång jag försöker flyga så faller jag.
Utan vingar känner jag mig så liten
Varje gång jag är ledsen ser jag ditt leende.
Jag tror jag behöver dig

Så snälla ta mig till dig den tid jag har kvar.
Vill inte vara ensam.
Ensamheten gör mig rädd.




Fri vers av Wirginia
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-19 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wirginia