Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakblad

Du är en liten metallbit.
Väldigt vass i ena änden.
Så liten men ändå så viktig.
Du är min vän, mitt liv och min död.
Själen är förstörd så det är bara kroppen kvar.
När jag dör ska du få följa med mig ner i kistan.
Det enda jag önskar av min begravning är fin musik
och ett rakblad.
Under så lång tid i mitt liv har du varit mitt skydd, min trygghet, och mitt hopp.
Du sviker aldrig, lämnar mig inte och finns där i vårt och torrt.
Jag älskar dig!




Fri vers av Wirginia
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-20 12:09



Bookmark and Share


  Just Emotions
jag har också älskat rakblad.. de finns kvar hos mig men nu är de mina fiender..
kära du.. älska aldrig ett rakblad.. ty de skänker dej sår som aldrig läker..

tro mig, jag vet vad jag pratar om!
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Wirginia