Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För det lilla barnet..

För det lilla barnet är det kanske en rar liten saga.
Men för tonåringen är det inte längre någon saga.
En kvinna o man möttes – Hur?
Kärlek, våldtäckt, prostitution, misstag….
En kvinna bar ett barn, födde ett barn o lämnade det – Varför?
Var hon fattig, sjuk eller död?
Var barnet fult eller vanskapt?
Älskade hon inte barnet tillräckligt?
-Barnet som var jag..
Ångrar hon sig? Tänker hon på mig ibland?
Är jag mer älskad än oälskad?
Jag skulle önska det fanns någonting, bara en papperslapp
i en pärm eller vad som helst, ett spår efter mig,
Där borta i ISRAEL!!!




Fri vers av Wirginia
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-21 02:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wirginia