Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
O_O


JAG BLIR GALEN

Att känna sig som en prostituerads utmärgade, ihåliga vagina.

Att vara tom och bara vara... blank.









Kärlek och Förälskelse är två helt olika saker säger dom.

Jag tror dom.











Jag känner mig matt på mina känslor.

Jag vill ha ångande känslor, fjärilar i magen... Förälskelse.















Inte jävla... bögkärlek.




Övriga genrer av Snowflake
Läst 435 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-20 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snowflake