Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
made a joke out of me and you.


They


I remember short skirts,
Long hair,
My hormones flying everywhere



Varför döljer vi det, va?



Jag håller min skoluniform oknäppt, du döljer din med ett blodstänkt lakan.











Och jag vet att du har det tufft och att jag inte har nån rätt att

säga
det



men...



Jag förbjuder dig till att ta av dig lakanet för tvättens skull.




Fri vers av Snowflake
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-10 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snowflake