Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden har gått, tänka sig.


Snöflinga

Så nu sitter jag här

ännu en dag har jag sovit bort.


Sista helgen innan skolan börjar igen.







Dom säger att jag ska ta vara på dagarna
jag säger att dom ska fortsätta leka GitarrHjälte.



Jag vet inte hur jag ska förklara mig

när ännu ett kapitel i mitt liv faller bort

kanske kommer jag skratta


kanske kommer jag hålla andan och aldrig släppa den.



För dom säger att jag ska ta vara på dagarna.
Och han, han den där i filmen säger att jag ska fånga dagen.
Så mycket om att inte släppa saker.


Så varför skulle jag?


Demonerna, de små rösterna.




Den här jävla hemsidan. Alla ska vi väl dö nån gång?

Jag tänker åtminstone inte släppa den.


Åh, ni vet vad jag menar.




Övriga genrer av Snowflake
Läst 339 gånger
Publicerad 2008-01-05 23:12



Bookmark and Share


    Snowflake
Det måste ha kännts onödigt.
2008-02-08

    Delethee
Medan vi andra säger Carpe Noctem.
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Snowflake