Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Yla, hora


Varulv

Den ligger på mitt nattduksbord

bultandes

och håller mig från att gå och lägga mig.





Dom har omringat mig, dom som lever från mig och mitt innehåll.

Min nemezis. Jävla blodsugare. Den håller dom på avstånd.



Bultandes ligger den där, min biljett härifrån.

Hon säger att hon vill ha det hårt och bakifrån,
jag säger att jag värnar om kvinnor.


\"Förstå mig inte fel, men månen är lockande nog\"

Bultandes trycks den mot mitt pannben och avfyras.




Varför är jag svag mot dom? Jag borde verkligen hata dom.


Jag antar att blodmånen är vårt kall ändå, oss som föredrar det vackert och underbart.




Fri vers av Snowflake
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-10 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snowflake