Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rått

Jag vet inte

varför jag alltid strävar efter

att få sätta mig över mina vänner.


över mina närmsta.


varför jag inbillar mig saker
som fred

och evig lycka.










Nej, det är inget temporärt den här gången.

Du gav mig en pall och satte dig på en barstol.









Kalla mig sämst, men ge fan i att låta andra ha den glädjen.
Hoppas vinet smakar bra.




Fri vers av Snowflake
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-10 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snowflake