Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppsnappad tankebubbla


- Man skulle ha adopterat en tjugofemåring med egen lägenhet....

(Kalles pappa i Kalle & Hobbe)




Övriga genrer av Almagrundet
Läst 672 gånger
Publicerad 2007-09-20 01:45



Bookmark and Share


  rebecca d
*fnissar*...de blir det såsmåningom
2007-09-20

    ej medlem längre
man kan nog vara odräglig i vilken ålder som helst dock.

skoj! :D
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet