Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika är våra drömmar...


Stryker min hand
över din kind
hallonrosig efter
nattens sömn

Vakna min
lille prins
ur drömmars rike
le mot en ny dag

ögon öppnas
med förvåning
och en smula
besvikelse i din blick


- åh var det bara en dröm,
jag skulle precis få äta fruktsallad...

 




Övriga genrer av Catrin
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-20 09:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
fruktsallad brukar väl smaka bättre om den avnjuts i verkligheten?
eller så har verklighetens fruktsallad inte samma mystik med sig
2007-09-23

  Maria Zena Viklund
härlig!
2007-09-23

  Jan Linderoth
Osis att du inte visste vad han drömde, då kunde han åtminstone få äta färdigt. Då blir det förstås fruktsallad ikväll. Och du har rätt, visst är våra drömmar olika.
2007-09-20

    Bodil Sandberg
Så missade han den delikata salladen...bara nån sekund ifrån...men inte är det väl fel att vakna till varma ord denna höstmorgon heller - jättemysig dikt!!!
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin