Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... sen såg jag genom dimman, bortom natten och tiden..


Clairvoyance


Ur drömmen kom hon mot mig
med nakenheten blottad
med håret fritt svallande över
styvnande bröst

så ljus i sin uppenbarelse
var hon att skåda
att blicken min tvangs att
sloka i vördnad

hon log utan att le

sade utan att säga

mitt namn på ett sätt som
sinnen aldrig tidigare känt





Fri vers av Gawain VIP
Läst 658 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-09-20 12:11



Bookmark and Share


  glittertindra
får bilder av en kärleksgudinna... :) mäktigt...
2007-09-22

  Maria Zena Viklund
så vackert! vad hände sedan?.....
2007-09-20

  Jack E. Gladh VIP
Ja, vad säger man...Mållös blir jag när någon skriver så här vackert...
2007-09-20

  Just Emotions
jag applåderar när orden inte räcker till!!! APPLÅD!!!
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP