Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommer ihåg vad min pappa alltid sa,han var född 1908, (ja han var gammal när jag föddes) men han hade varit med, stått med mössan i hand och bugat för överheten...med Ådalen -31 i färskt minne och nu är vi där igen ARBETETS BRÖDER OCH SYSTRAR !


Bättre Rik och Frisk än Fattig och Sjuk

Fy fan














lite trött blir jag (nej inte lite snarare jättetrött )












Vill du ha ett jobb,



halvtid ?



nej tyvärr


kan inte




för jag måste ha heltidsjobb


(kan ju inte bara tacka ja innebär ju
en katastrof )



jamen jamen




inga dar kvar




Vaddå vägrar du ta jobb...........!!!!





jamen jamen




Vafaen gör man?








Va är du sjuk....?


Hur i helvete gick det till ?






Har du verkligen råd med det...?



Själv köpte jag en ny BMW.......men vara sjuk ???
ja ja en del kostar på sig det vill jag lova !!!




sensmoralen då


om du vill kosta på dig riktig lyx var sjukskriven


eller arbetslös






Puss o Kram Reinfeltd o Co IN MY ASS






Fri vers av ospray
Läst 427 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-21 03:03



Bookmark and Share


  hero40
Bra skrivet
somm måste applåderas!
2007-09-21

    illvette
Så mitt i prick!
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray