Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska på avstånd

Du längtar efter någon
du aldrig kan få,
men kanske spänningen
finns i det ouppnådda,
Du älskar någon på avstånd
en kärlek som är obesvarad.
Dina känslor för henne
känner hon inte.
Men det är en kärlek
som du vårdar
ömt som ett litet barn.

Svårt att älska någon
och inte våga ta steget.
Inte få röra vid henne
att nå ända fram.
Någon annan
kom före.
Då är det för sent
och hon verkar lycklig.
Din passion för henne
får du gömma.
Men ingen säger
att du inte får drömma.

Att älska är aldrig fel
kärleken för oss framåt.
Även om du älskar henne
som aldrig kan bli din.
Är det inget fel att längta
efter någon du vet finns.
För inne i ditt kärlekshjärta
är du tillsammans med henne.
Du ser henne
och smeker hennes kind.
Du är lycklig med din kärlek
i din egen värld.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-21 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP