Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Facebook är som forna gymnastiklektioner

Vem blir vald och vem blir ratad?
Vem blir addad och vem blir
raderad?




Övriga genrer av Krissie
Läst 417 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-21 19:09



Bookmark and Share


    kaprifol
åh så har jag också tänkt. mår mest dåligt av att logga in där men likt förbaskat är jag fast :S :)
2007-09-25

    Aurora Borealis
Om det är som forna tiders gympalektioner, då är det verkligen inte nåt för mig...
2007-09-23

  Cris
Ush,. vad hemskt.. nä jag skall nog inte gå med där..
2007-09-21

  Catastrophic
Vem blir vald.. precis. Stämmer med funderingarna jag hade senast idag.
2007-09-21

  josefina
Med andra ord - facebook är som livet självt.
2007-09-21

    undefined
haha det har du alldeles rätt i!
2007-09-21

  Gunwale VIP
Ansiktsburk!
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Krissie
Krissie