Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är sent

det är sent

jag vet

eller tidigt

kanske

ja.. det är sent

det betyder ingenting

här är jag

bara jag

ensam

saknar...

dig?

jag vet inte

om jag saknar nått

någon

speciell

vill vara nära

dig?

det spelar nog ingen roll

vem

bara nära nån.

jag är

ensam

ikväll

inatt

imorgon




Övriga genrer av härochnu
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-22 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

härochnu