Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst


när jag är med dig är aldrigen gråten långt borta
för jag vet att jag får tröst




Fri vers av härochnu
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-27 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

härochnu