Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rörigt argt

du letade dig in
under min hud
du satte kännslor i rörelse
jag inte viste jag hade

bara du kunde få mig
att gråta som om livet vore slut och utan mening
bara du
utnyttjade, ljög och spelade dubbelt

bara ditt
erkännande sökte jag
och tappade så mycket på vägen

bara dig
vill jag hata
bara dig
kan jag aldrig hata

utan dig
börjar mitt liv på nytt
utan dig
kan jag faktiskt börja leva igen.

bara dig vill jag aldrig hata,
det är du inte värd.




Fri vers av härochnu
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-05 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

härochnu