Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångest. forts

Upptäcks inte förrän det är försent

Förrän det mörka redan har fyllt bröstet,

djuret löper fritt och krypande rastlöshet gör det omöjligt att stå still




jag vill skrika




Fri vers av härochnu
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-14 21:10



Bookmark and Share


  peter markurth
ångest= försvarsinstinkt, poetiskt skilrad här
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

härochnu