Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din balkong 1

Sommaren på din balkong
Som blev min
Också.
Vintern i din lägenhet
Som blev vår.
Där är vi nu,
Med ditt namn
och mitt namn
på dörren.
Planer om tapetsering
Vattnar blommor
Och
Äter middag framför tven
Vi, två
Du och jag
Livet, omringat av pelargonier jag en gång fördömde,
(Vad ska vi äta ikväll? vi måste handla, telefonräkningen har kommit, fan jag glömde tvättiden! skynda du är sen till jobbet.)
Har blivit mitt
liv.




Fri vers av härochnu
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-09 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

härochnu