Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRÅ

och jag var aldrig färgstark
aldrig glad eller riktigt mörk
Du bytte dina sorger mot mina
men jag fick bådas, jag bar dubbelt så mycket

Du sprang fram och himlen var rosa
jag blundade väntade på att du skulle snubbla
för himlen jag såg var full av orosmoln
Himlen jag såg - den var alltid grå

Du levde inte som de andra
du var speciell
en egen sort
Mitt hjärta slog i otakt med de andras
så jag kvävde slagen
dödade fjärilarna i magen
(jag ville vara normal
inte speciell
jag ville vara normen själv
inte regnbågen i dig)




Fri vers av Lo Z.
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-22 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lo Z.