Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte något

Som om jag någonsin betytt något
Och
Som om du någonsin kommer betyda något?
Nej
Vårt kärlek var bara en inbilling
lika så dom tårar som riner ner för min kind nu
och lika så dom kännslor jag känner för dig fortfarande
JAG VAR ALDRIG KÄR!
Jag bara lekte med dig så som du lekte med mig
Vi hade bara det där sexuella och sedan var det över
Inte mer för dig
Och
Inte mer för mig
Jag glömde till och med bort dig!

Det är just därför jag sitter och gråter och tänker på dom där UNDERBARA dagarna vi hade tillsammans under sommaren




Fri vers av Zess
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-09-22 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zess
Zess