Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske var den korta bättre, kanske inte


Dagens sanning (version 2)

 

med höstlöv i munnen

tuggar jag dagen

viskar mellan rörelserna


hör ni mig?


smakar jord papper

och

och

höstlöv


annat förmår jag inte

kanske hör ni mig stamma

ser läpparna röra sig

tänderna gnaga


men mina steg

syns inte på marken

och ni kan inte följa i min skugga


vinden ruskar träden

och jag samlar dem i en ask


för framtiden




Fri vers av stronza
Läst 379 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-22 20:07



Bookmark and Share


    Ti-elina
Jag gillar denna bättre, speciellt avslutet:

\"vinden ruskar träden

och jag samlar dem i en ask


för framtiden\"


Oerhört vackert!
2007-09-23

  Carlita
den var absolut redo

ändå funderar jag vidare. som man ska göra efter härlig poesiläsning. men klockan är mucho, så ska återkomma till denna sanning imorn för en ärligare läsning. fint melina.

duntäckealster snart? annars tjuvstartar jag, känner det är på gång :):)
2007-09-23

  Sara Boström
Tycker verkligen om slutet på den här... ser höstfärger
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar