Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Substans

 

 

Tre skrivna ord

i sanden

Ämnade för dig

 

Likt inskriptionen i ett träd

där rötterna når djupt ner i jorden

Där finns de

de tre skrivna orden

 

Efterlämnas åt världen att se

allt vi hade varandra att ge

 

Tre ord

skrivna av mig

En enkel mening med mycket substans

De som skapade jämnvikt

magnifik balans

 

~Jag älskar dig~




Fri vers av nettizen
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-22 21:11



Bookmark and Share


  Lapptanten
Och ack så härligt är det när kärleken är besvarad! =)
2007-09-25

  Gawain VIP
Djupt ner i jorden... jag tycker den här var så fin. En sak här i världen är säker i alla fall, att verklig kärlek rår ingenting på. Den gräver bara rötterna djupare för varje dag, varje andetag. Den jordar sig för att förbli bortom tiden och rummet...
2007-09-22

  Ronny Berk
de enklaste meningarna är de mest betydelsefulla...om de uttalas vid rätt tillfälle och med rätt känsla...
2007-09-22

  Söder
Vackert!!!
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen