Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jodå, det har ju blåst en del här vid kusten...


Så här går det till när havet hälsar på



havet störtar in

stannar upp och samlar mod

vågar sig hemåt






Bunden vers (Haiku) av Tabes
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-22 22:27



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
ljuvlig!
2007-09-26

  Rosmarin
fin och lekfull bild
2007-09-23

  Jessica Ebbesson
Fyndigt och snyggt!
2007-09-22

    Issand.
precis
stannar upp
och vågar sig hemmåt

himla fint!
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Tabes
Tabes