Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälle Jesus (Zazzos teologilektion - 5)


Tro inte att jag har kommit med fred till jorden. Jag har inte kommit med fred utan med svärd.
(Matt 10:34)

Jag har kommit för att tända en eld på jorden. Om den ändå redan brann! (Luk 12:49)

Han fick se ett fikonträd vid vägen och gick fram till det men hittade ingenting annat på det än blad. Då sade han till det: "Aldrig någonsin skall du bära frukt." Och med en gång vissnade trädet. (Matt 21:19)







Och vreden - som ibland låter som en arg hund - är granne med profeterna i Mellanöstern.




Övriga genrer av Zazzo
Läst 553 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-23 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick