Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagens nu


Det är det stora och varma inom dig jag vill möta
den mäktiga kraft som sänder ut vila

Det är den andra dimensionens mjuka och vilda
som skiftar i nyanser av orange jag vill känna

Kan vi leva i detta outgrundliga möte
eller hör det endast sagan till

Där vi kan mötas i det djupt mänskliga
där vill jag vara med dig

Där vill jag vara med dig en helt vanlig onsdag






Fri vers av livsdans
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-23 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans