Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet har ingen restart knapp

klockan slår ny dag
men det som var, ligger kvar
mellan mina lakan

bredvid finns du
du andas lugnt och pratar i sömnen ibland
ditt hjärta mot mitt
kudden mot dina drömmar

jag tänker att..
du har fastnat i mig nu
jag lever i dina blickar
lever för det du är

för var minut
växer du in i mitt liv
djupare

och..
livet har ingen restart knapp

(don\'t go)




Fri vers av Dillan
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-23 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dillan
Dillan