Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

jag följer linjerna på dina armar,
de som bildas av ådrorna.
följer dem från fingertopp,
till läppar,
från läppar till
dina tår.

smeker med fingrarna,
lätt och försiktigt,
över dina läppar,
du småler när jag kysser dem.

det glittrar av ett skratt,
långt inne i dina ögon.
det bubblar av en kärlek,
någonstans bakom dina ord.

hur kan någon vara så underbar som du?




Fri vers av Stormöga
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-24 10:24



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
vackert skrivet om kärlek!
2007-10-16

  Ummm~oh~yeah
Gud vad söt!! Underbar helt enkelt!
2007-09-24

  charlotte hedendahl
Ljuvligt fin ,full av kärlek och hopp!
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Stormöga