Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"limerick" om mäniskors situation

I Kinna såväl som i Kina
ser man människors kroppar förtvina
för maktmännens nyck
folk saknar föda och dryck
men sådant händer väl främst uti Kina?




Fri vers av Stormöga
Läst 437 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-20 21:39



Bookmark and Share


  Ummm~oh~yeah
En liten Myrris lärde mig ett nytt ord för inte så länge sen, som jag tänker använda...
Pangzouf!!
2009-04-04

  Ronny Berk
en stark limericks med medmänsklig framtoning...ja...
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Stormöga